Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Én magyar vagyok és ezekkel nem akarok együtt élni
  2016-07-05 22:22:34, kedd
 
 
Forgács Erzsébet 2016-07-05


Én magyar vagyok és ezekkel nem akarok együtt élni


Csak a magyarok dönthetnek arról, kivel akarnak együtt élni, Brüsszelnek ebbe nincs beleszólási joga.

Mondta Orbán Viktor. Meg Lázár János. És minden egyes kormánytag, kormányszóvivő, államtitkár, helyettes államtitkár, államtitkárnő, takarító, vécésnéni. Valamint Rogán Antal.

Innen is puszikálom mindannyiukat együtt és külön-külön is, Rogán Antalt különösen. Meg is ragadnám az alkalmat, hogy érdeklődjem: megállapodott már a lakóingatlan mérete, vagy még most is növésben van? A letelepedési kötvény buli jól tejel? Mindenki elégedett? Habony Árpád is, aki kicsoda egyébként? És az V. kerületi ingatlanok ügyében hogy áll a helyzet? Áll? Mert úgy hírlik, sajnos a rendőrségen megsemmisült adathordozónak van másik példánya, tehát nem vesztek el a dokumentumok. Bizonyára örül ennek Rogán úr és már alig várja, hogy szembesítse a bíróság Portik Tamással és így módjában álljon tisztára mosni a nevét. Patyolatra.

Mert abban biztos vagyok, hogy Rogán Antalt nem kell felszólítania Lázár Jánosnak - pláne Csepreghy Nándorral üzenve - hogy fáradjon be a kihallgatásra. Mert Farkas Flóriánt meg kellett kérni szépen. Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter azt kérte Farkas Flóriántól: menjen el az OLAF meghallgatásra, és amennyiben tiszta a lelkiismerete, működjön együtt az uniós hatósággal a kialakult helyzet kezelésében.

Mivel Farkas Flórián nem ment el, több megoldás kínálkozik.

Farkas Flórián nem jól hall.
Farkas Flóriánnak fogalma sincs arról, kicsoda az a Lázár János.
Farkas Flórián jól hall, ismeri Lázár Jánost, csak nem érdekli, mit beszél.
A negyedik verzióra gondolni sem merek: Farkas Flóriánnak nem tiszta a lelkiismerete.

Pedig most lenne itt az ideje annak, hogy Farkas megvalósítsa az áhított programját. Híd a munka világába. Amennyire én tudom, sok börtönben végeznek munkát a rabok. Hát mi ez, ha nem a sors kinyújtott keze?

Jut is eszembe! Most derült ki, hogy a teljes magyar sajtó méltatlanul rágalmazta Orbán Viktor legkedvesebb szomszédját és gázszerelőjét. Azzal vádolták ugyanis, hogy az ő tulajdonában van a Horvátországban frissen talált, alig 750 millió forint értékű villa, mikor nem is! A hvg.hu megkérdezte ezt az ártatlant a villáról, mire Lőrinc ugyan nem szólt semmit, de a hivatala válaszolt. Zárójelben értetlenkednék: milyen hivatala van Mészáros Lőrincnek? Kormány? Vagy a polgármesteri hivatal? Annak ugyan mi köze van ehhez? Zárójel bezárva.

Tehát azt válaszolta a hivatal, hogy Mészáros vagyonbevallása olyan pontos, mint egy svájci óra, a villa pedig nem a polgármester úr tulajdona, hanem egy cég tulajdona. A cég ugyan Mészáros Lőrinc tulajdona, de ez mégsem az. Vagy az mégsem ez. Vagy valami.

Arra gondoltam, hogy L. Simon Lászlónak is kellett volna egy hivatal, akkor nem kell kirúgni szegényt. Mert ha nem szólal meg, talán nincs akkora baj, így meg mindenki a barackmagon csámcsog, meg a fitneszedző feleség földbirtokosi ambícióin, és az egyébként mindenki által használt úton, pedig már csak kevesen emlékeznek arra, amikor az államtitkár úr rabokat dolgoztatott a gyümölcsösében. L. Simon Lászlót egyébként hat év alatt most rúgták ki harmadszor. Hátha most eléggé.

Ha másért nem, azért lenne fontos nagyon kirúgni, hogy nehogy unalmában elkezdje kihasználni az új közmunkaprogramot, amit kimondottan szellemi és testi fogyatékkal élőknek talált ki szeretett kormányunk, hogy ők se maradjanak ki a jóból. Havi negyvenvalahányezer forintért fognak közmunkálkodni azok az emberek, akik az eddigi közmunkaprogramokba nem fértek be.

Akkor én most gyorsan összefoglalom és remélem erősen, hogy összenő, ami összetartozik.

Rogán Antal nem ment el a bírósági szembesítésre, ezzel szemben Farkas Flórián sem ment el az OLAF meghallgatására, ezért aztán lehetséges, hogy majd mégis beindul a Híd a munka világába program, ahová ügyesen be tud csatlakozni a kormány minden egyes tagja, de akár még az ő kedves feleségeik is.

Zárom, amivel kezdtem, mert kedvelem a keretes szerkezeteket, valamint a kecskenyelvet.

Csak a magyarok dönthetnek arról, kivel akarnak együtt élni, Brüsszelnek ebbe nincs beleszólási joga.

Szerintem sincs ebbe Brüsszelnek beleszólása. Ezért én Brüsszel nélkül is ki merem jelenteni: én magyar vagyok és ezekkel nem akarok együtt élni!adomány


http://kolozsvaros.com/2016/07/05/en-magyar-vagyok-es-ezekkel-nem-akarok-egyutt-e lni/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: vagyonbevallása, horvátországban, meghallgatására, kormányszóvivő, adathordozónak, értetlenkednék, gyümölcsösében, meghallgatásra, közmunkálkodni, gázszerelőjét, államtitkárnő, összefoglalom, megállapodott, földbirtokosi, szembesítésre, mindannyiukat, felszólítania, lelkiismerete, polgármesteri, szerkezeteket, kihallgatásra, kecskenyelvet, összetartozik, dolgoztatott, polgármester, dokumentumok, letelepedési, megvalósítsa, lakóingatlan, megsemmisült, tulajdonában, legkedvesebb, barackmagon, beleszólási, brüsszelnek, kezelésében, magyarok dönthetnek, lakóingatlan mérete, letelepedési kötvény, rendőrségen megsemmisült, bíróság Portik, uniós hatósággal, kialakult helyzet, negyedik verzióra, ideje annak, áhított programját, munka világába, sors kinyújtott, teljes magyar, hivatala válaszolt, polgármesteri hivatal, villa pedig, Forgács Erzsébet, Mondta Orbán Viktor, Lázár János, Valamint Rogán Antal, Rogán Antalt, Habony Árpád, Portik Tamással, Lázár Jánosnak, Csepreghy Nándorral, Mert Farkas Flóriánt, Lázár János Miniszterelnökséget, Farkas Flóriántól, Mivel Farkas Flórián, Farkas Flórián, Farkas Flóriánnak, Lázár Jánost, Orbán Viktor, Mészáros Lőrincnek, Mészáros Lőrinc, Simon Lászlónak, Simon Lászlót, Rogán Antal,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bella István: Zsoltár  Föld napja április 22  Környezetvédelem  William Shakespeare idézet  Föld napja április 22  képre írva  Facebookon kaptam  Aki szeret, annak senki sem id...  Palóc Grand Canyon  Búzaszentelés  Esti kép  Beney Zsuzsa - Tavasz  Április 22. a Föld napja,  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Próbálkozni kell ahhoz,  Föld napja április 22  Messziről jött ember  Idézetek a barátságról  Ma a legtöbb civilizált ember ...  S a dalok tanulsága  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Muratáj  Facebookon kaptam  Ázzal aki csak szép  A Föld napja  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  A föld szépségéért  képre írva  Jó éjszakát  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ünnepelj csak  Messziről jött ember  Jó éjszakát  Semmit ne higgy el  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A világnak égető szüksége van ...  Emlék  Az udvariasság alapja: önismer...  Facebookon kaptam Krisztinától  802 esztendeje, 1222. április ...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Vannak arcok  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Életművészet  A világnak égető szüksége van ...  Ez a jó az alvásban.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 24  Paul David Tripp Április 26  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  William Shakespeare idézet  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  S a dalok tanulsága  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Krisztinától  Irgalom és ítélet  A lelki élet nem arról szól, ....  Facebookon kaptam  A keserű igazság  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gaál Viktor gondolata  Facebookon kaptam Gizike bar...  Esti kép  Emberként automatikusan értéke...  Gárdonyi Géza - Április végén  Maradék idő  A keserű igazság  Gábor Dénes gondolata  Facebookon kaptam  Maradék idő  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
magyarok dönthetnek, lakóingatlan mérete, letelepedési kötvény, rendőrségen megsemmisült, bíróság Portik, uniós hatósággal, kialakult helyzet, negyedik verzióra, ideje annak, áhított programját, munka világába, sors kinyújtott, teljes magyar, hivatala válaszolt, polgármesteri hivatal, villa pedig, barackmagon csámcsog, fitneszedző feleség, egyébként mindenki, bírósági szembesítésre, kormány minden, keretes szerkezeteket, vagyonbevallása, horvátországban, meghallgatására, kormányszóvivő, adathordozónak, értetlenkednék, gyümölcsösében, meghallgatásra, közmunkálkodni, gázszerelőjét, államtitkárnő, összefoglalom, megállapodott, földbirtokosi, szembesítésre, mindannyiukat, felszólítania, lelkiismerete, polgármesteri, szerkezeteket, kihallgatásra, kecskenyelvet, összetartozik, dolgoztatott, polgármester, dokumentumok, letelepedési, megvalósítsa, lakóingatlan, megsemmisült, tulajdonában, legkedvesebb, barackmagon, beleszólási, brüsszelnek, kezelésében, kolozsvaros, államtitkár, szomszédját, kimondottan, érdeklődjem, méltatlanul, csatlakozni, fogyatékkal, kihasználni, szembesítse, beleszólása, fitneszedző, megkérdezte, rendőrségen, dönthetnek, kormányunk, amennyiben, ingatlanok, maradjanak, programját, kinyújtott, flóriántól, flóriánnak, harmadszor, kormánytag, rágalmazta, feleségeik, puszikálom, lehetséges, kínálkozik, hatósággal, zárójelben, patyolatra, válaszolta, emlékeznek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5712
  • e Hét: 19942
  • e Hónap: 31053
  • e Év: 184549
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.